-->

Krvavec za najmlajše

Poligon za začetnike Gospinca

Poligon za začetnike Gospinca je najprimernejše igrišče za otroke in smučarje začetnike, ki vsebuje: otroški trak - dolžine 80 m, otroški vrtiljak ter številna igrala.Ob poligonu se nahaja Šola snežnih športov z recepcijo in zbornim mestom. V bližini (zgornja postaja kabinske žičnice) je tudi Servis in izposoja smučarske opreme. Ponudbo za otroke in začetnike na tem delu smučišča dopolnjuje otroška vlečnica Luža, ki ji pripada, po težavnosti, lahka smučarska proga. Nahaja se na spodnjem delu smučišča Krvavec, v bližini zgornje postaje kabinske žičnice (50 m) in spodnji postaji enosedežnice Gospinca, šestsedežnice Vrh Krvavca, štirisedežnice Tiha dolina in otroške vlečnice Luža.

Poligon za začetnike ter sankališče Kriška planina

Poligon za začetnike ter sankališče Kriška planina ponuja doživetje za vso družino in vsebuje najdaljši otroški trak v Sloveniji - dolžine 35 m, številna igrala ter sankališče.

Nahaja se na vzhodnem delu smučišča Krvavec, na Kriški planini, v bližini spodnje postaje dvosedežnice Kriška planina. V neposredni bližini poligona se lahko okrepčate v Planšariji Viženčar ali Kmečkem turizmu Pr' Florjan.

Dostop je možen z avtomobilom, aktivnosti na njem pa so brezplačne.

Otroška vlečnica Luža

Vlečnica Luža je najnovejša naprava smučišča Krvavec in upošteva zadnje standarde varnosti prevoza potnikov. Nezahtevni teren ter krožci ustvarjajo idealne pogoje za učenje otrok samostojne vožnje na žičniških napravah.

Manner otroški park

Manner otroški park je namenjen našim mlajšim obiskovalcem. Vsebuje dva drsna elementa, valove in dve manjši skakalnici. Elemente, preko katerih otroci skozi zabavo usvajajo ravnotežje in koordinacijo na smučeh. Je barvit in s pozicijo v gozdnem okolju predstavlja pravljično podobo, ki je za otroke predpogoj za dobro počutje. Park leži v območju vlečnice Luža , na desni strani v smeri vožnje vlečnice. Park formalno ni formiran kot smučarska površina po Zakonu o varnosti na smučišču, zato je uporaba v njem lahko širša od le smučanja in tako dovoljuje tudi sankanje, snowbiking, airboarding Vse te aktivnosti, tudi smučanje, pa uporabniki v parku izvajajo na lastno odgovornost.

Kako uporabiti zemljevid kot navigacijo – klikni

Kontakt

  • Telefon: 04/252-59-11
  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Top ogledi

Ponudniki malic - klikni

Nagradne igre - klikni

TOP 10 - klikni

Uporabi zemljevide kot navigacijo - klikni

Največkrat obiskano - klikni